Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad makrill med ansjovisblomkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda smak med blomkål och ansjovis, men gott blir det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär det ansade blomkålshuvudet i 3 cm tjocka skivor från topp till stjälken. Lägg dem i ett lager i en vid kastrull eller panna. Hacka ansjovisen. Fördela den och kaprisen över blomkålen. Häll på vinet och ett par matskedar olivolja. Koka upp och lägg på lock. Låt koka i en minut. Ställ åt sidan för att efterdra.
  2. Halstra under tiden makrillen på skinnsidan i lite olja och salt i en het panna. Lägg fisken ovanpå blomkålen. Servera med hackad gräslök och pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.