Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett grundrecept och sen är det bara att ta det man vill eller det som finns hemma för dagen. Dubbla gärna receptet och ha färdiga hamburgare i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra i ording de tillbehör du valt, så det står klart i skålar för var och en att göra sin egen hamburgare.
  2. Blanda allt till burgarna. Fukta händerna och forma 4 hamburgare. Grilla eller stek dem i 2-3 minuter på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.