Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hannes potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklare kan det inte bli. Både Hanne och jag använder oss av färdig tärnad potatis på burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potaisen i täningar. Hacka löken och blanda med potatisen blanda ev ner lite skalade och tärnade äpplen. Blanda gräddfil, majonnäsen och dragon (eller basilkan) i en skål.
  2. Häll såsen över potatisen och blanda.
  3. Låt salladen stå kallt ett par timmar innan serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LizzyElisabeth 14 september 2008

    Upptäckte att Hannes blev mycket krämigare än min, detta berodde på att hon använder sig av laktosfria produkter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.