Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harsadel i lergryta

 
Skriv ut

En variant på god harsadel i lergryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg grytan en stund innan. häll ölen i grytan och tillsätt samtliga kryddor. Pressa i vitlöken och skär löken i klyftor. Tillsätt soja om man vill, ger en god smak.
  2. Lägg sadeln i marinaden i grytan och ställ in i kall ugn. Ställ in i ugnen på 175-200 grader i ca en timme...Går att ta ut den och kolla så att den inte blir för torr lite innan...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.