Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnöts- och kaffekakor

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En liten och god GI- kaka som smakar bra till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg 16 hasselnötter åt sidan. Mixa resten med dinkelflingor till smulor. Tillsätt choklad, smör, äggula, honung och kaffe. Mixa tills det bildar en boll.
  3. Forma bollar av smeten och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ner en nöt i varje kaka. Grädda i mitten av ugnen 9-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.