Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn med citronsmörkräm

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Knapriga kakor med god fyllning. Tinar snabbt från frys - bra vid oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop till en smet. Klicka ut teskedsstora klickar av smeten med ganska stora mellanrum på bakpappersklädda plåtar (de flyter ut en del).
  3. Grädda i mitten av ugnen 5-7 minuter eller tills de är gyllene. Låt flarnen svalna helt och lossa dem från plåtarna.
  4. Citronsmörkräm: Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp till en fluffig kräm.
  5. Bred eller spritsa krämen på hälften av flarnen. Lägg ihop med resten av flarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.