När jag har ont om tid eller är lite lat, men ändå vill göra lite goda kakor, är det dessa kakor jag gör.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Goda.Brukar ha Gyllenhammars havregryn.
De här var goda! Jag hade också i en tesked flytande honung, vet inte om det gjorde nån skillnad men det var gott i alla fall.
Gällde att klicka ut små små kakor eftersom de blir gigantiska annars. Flyter ut mkt :) Men SUPER goda. Tack så mkt.
Ja, de vill gärna bli lite stora ibland, men det står man ut med för de är goda. Om man vill ha dem lite böjda, så kan man lägga ett smörpapper över en käpp eller ett kvastskaft och sedan lägga kakan på skaftet. Förutsättningen är att kakan fortfarande är ganska varm, så att den böjer sig.
Så goda och så möra. Lade ihop dem med chokladkräm emellan, det blev supergott. En klar favorit. Kommer att baka dom fler gånger. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Kanon! Jag gjorde "en stor" ;)
Man kan ha smörkräm emellan också, det är gott.
Jag hade ca 1 msk sirap i och hade inne dem i ca 7-8 minuter. De blev jättegoda!
Jättegoda och enkla att göra. De här kommer jag göra fler gånger.
Supergoda! :-) Snabba, enkla och välsmakande. :-) Jag bytte ut 1 msk vetemjöl mot 2 msk potatismjöl då jag p g a specialkost inte äter vetemjöl, men de blev jättebra ändå.
Bra att du gillade receptet. Det brukar gå fort också jämfört med många andra kakor.
Jättegoda! :-) Det här receptet använde alltid min mamma och även jag bakar mina havreflarn efter samma recept, det är enligt mig det bästa receptet som aldrig misslyckas. Precis som du skriver så är det gott att ha smörkräm mellan dubbla havreflarn ibland, viktigt då är att man fyller dem precis innan servering, annars mjuknar havreflarnen. Betyg? själklart en 5:a jag hade gett högre betyg om det vore möjligt.