Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord müsli

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbgjord müsli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda havreflingor, nötter eller mandel och solrosfrön på en ugnsplåt. Rosta i ugnen i ca 15 minuter tills du känner en god nötdoft. Var försiktig så att flingorna och nötterna inte blir brända.
  2. Ta ut plåten ur ugnen och låt svalna. Blanda sedan ihop frukostflingorna, vetekli, linfrön, russin, kanel och torkad frukt i en stor skål och rör om.
  3. När man tillreder sin egen müsli kan man välja mellan olika ingredienser. Man kan bra byta ut mängderna om man tycker mera om något än något annat. Förvara den färdiga müslin i en burk med lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.