Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord dajm

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Godis får man aldrig nog av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en väl rengjord stekpanna.
  2. Låt koka 4-5 min på svag värme. Rör om hela tiden.
  3. Häll upp och bred ut smeten på bakplåtspapper. Låt stelna och skär sedan med vass kniv 2x3 cm stora bitar.
  4. Doppa i smält ljus blockchoklad och lägg tillbaks på pappret.
  5. Förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.