Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het indisk kycklinggryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Underbar smakexplosion är vad denna goda gryta ger!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en djup stekpanna med lock och bryn kycklingen. Lägg åt sidan. Stek de torra kryddorna i samma panna utan att diska den emellan. Stek under omrörning tills det börjar dofta.
  2. Tillsätt lök, vitlök och ingefära. Stek ytterligare någon minut. Tillsätt kyckling, buljongtärning och vatten. Låt småputtra 20-30 minuter med lock.
  3. Servera grytan med färsk koriander, yoghurt och råris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.