Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta asiatiska köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Srircha är en starl chilisås som finns i orientaliska livsmedelsbutiler, det går även bra att använda vanlig chilisås i stället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ingredienserna till marinaden.
  2. Rulla bullar av färsen, täck och ställ kallt i 30 min.
  3. Doppa först bullarna i marinaden, grilla dem sedan runtom i 2-3 min. Pensla med marinaden då och då under grillningen. Servera med nudlar eller ris, finstrimlade morötter och rättika samt sweet chilisås. Garnera med korinader och sesamfrö

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.