Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hokifilé i ugn med tomat och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God barnvänlig vardagsfisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sär Hokifilén i skivor och lägg i en ugnssäker form. Salta och svartpeppra på fisken. Lägg några små klickar smör över fisken. Sätt in i ugnen (225 grader ca 15 min).
  2. Blanda såsen: 2 dl Creme Fraiche (lätt - 15%) 1 dl matlagningsgrädde 3 msk ketchup ½ krm rött chilipulver
  3. Allt detta blandas ihop i en skål. Bryn ca 200 g champinjoner i en stekpanna. Ta ut den förstekta fisken ur ugnen. Häll på champinjonerna samt den tillredda såsen. Skär två tomater i skivor och lägg ovanpå fisk+chaminjoner+sås.
  4. Strö rikligt med riven mozzarellost över allt. In i ugnen ytterligare ca 15-20 min. (225 grader) Servera gärna med pressad potatis och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.