Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsglaserad getost på äppelbotten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utsökt kombination! Bjud gärna lite vitt bröd till. Perfekt förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplet och skär det i 4 centimeterstora skivor. Stansa ur kärnhuset och lägg skivorna på en plåt med bakpapper.
  2. Fördela osten på äppelskivorna. Ställ in plåten mitt i ugnen i ca 5 minuter.
  3. Värm honungen något. Lägg äppelskivorna och osten på tallrikar och ringla över honungen. Strö över mandel och servera med sallad och vitt bröd.
  4. Tips! Du vet väl, att det finns färdig rostad mandel i påse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.