Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

I stället för kålpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept hittade jag på nån matblogg, tyvärr minns jag inte vems... Men det är en favorit här hemma..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn vitkålen i mycket smör i en stekgryta, när kålen har fått lite färg så tillsätts färsen. Finfördela den med en gaffel så att allt blir brynt.
  2. Häll på soya och tillsätt buljongtärningar, kryddpeppar och lagerblad. Häll på vattnet och låt sjuda i cirka 10-15 minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar, tillsätt redning så att grytan tjocknar något. Pilla bort pepparkornen och lagerbladen.
  4. Servera med kokt potatis, lingonsylt och gurka. Smaklig måltid!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.