Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålpudding

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Jätte enkel

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kålen och hacka löken. Blanda ihop kål och lök. Ta hälften och lägg i botten på en smord form. Blanda sedan ihop köttfärsen med salt och peppar. Lägg detta på kål blandningen. Lägg sedan resten av kålblandningen på köttfärsen. Häll på buljongen. In i ugnen 1 timma i 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.