Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Idas chokladkakor

 
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

Snabba och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker poröst. Blanda och sikta ner kakao, vetemjöl och bakpulver. Arbeta ihop allt till en deg som får vila kallt en stund.
  2. Rulla ut till längder, 1-1½ cm i diameter, och skär i 2 cm bitar som doppas i pärlsocker och ställes på plåt med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader i ca 15 minuter. Grädda en provkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.