Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Igors ryska kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna kyckling är underbart god. I ryssland används majonnäs eller smetana till denna rätt, men det går lika bra att använda crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll en kyckling med bitar av lök, tomat, äpple och vitlök. Gnid in kycklingen med salt och peppar, pensla med smält smör och pressad citron.
  2. Sätt in i ugn 200 grader i ca 30 min, när kycklingen börjar få färg smeta på crème fraiche och sätt in i ytterligare ca 30 min. ös kycklingen ofta.
  3. Servera med potatis, persiljeris och den goda såsen som bildats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.