Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk curry på kycklingfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod och lättlagad gryta med underbara dofter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp 2 msk olja i en djup stekpanna och bryn färsen. Salta, peppra och häll i en skål. Stek de torra kryddorna i ½ dl olja i samma panna under omrörning tills det börjar dofta.
  3. Tillsätt lök, vitlök och ingefära. Stek ytterligare någon minut. Tillsätt färs, morot, buljongtärning och vatten. Låt småputtra under lock i 10 minuter.
  4. Servera grytan med färsk koriander, yoghurt och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.