Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla morötter, äpple, potatis, och lök och fräs dem i lite rapsolja någon minut tillsammans med curryn.
  2. Finhacka vitlöken och tillsätt den till grönsakerna tillsammans med de krossade tomaterna och grönsaksbuljongen. Häll i de torkade linserna och låt allt koka på svag värme 10-20 minuter. Smaksätt med lite färsk koriander.
  3. Servera med couscous och en råkostsallad med lite dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.