Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Låter jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen om den är fryst. Dela den i 4 bitar.
  2. Hacka löken fint och fräs den i margarin på en stekpanna eller i en liten stekgryta. Tillsätt äpplet som först skurits i bitar samt curry salt och timjan.
  3. Häll på vattnet och låt såsen koka 2-4 minuter. Lägg i kycklingdelarna och låt rätten koka i ca 30 minuter.
  4. Skär tomaterna i klyftor och tillsätt dem. Häll i grädden och låt det koka upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.