Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen skala och hacka löken fint och fräs den i margarin i en kastrull Tillsätt äpplet som först skurits i bitar samt curry, salt, timjan och vitlökspulver. Häll på vattnet och låt såsen koka på svag värme 2-4 min under lock. Lägg i kycklingdelarna och låt rätten koka ca 20 min på svag värme. Häll i grädden och de krossade tomaterna. Låt det hela koka upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.