Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk paprikakyckling a la Kristin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lite mer spicy curry kyckling. Sambar powder finns på indiska affärer och är en väldigt stark men god curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek uppskurna, saltade och pepprade filéer i smör eller olja i en vanlig stekpanna och häll över i en stekgryta tillsammans med paprikan.
  2. Rör ihop creme fraichen med kryddorna och chutney. Häll över i stekgrytan och späd med mjölk till önskad konsistens och styrka. Red ev av med maizena vid behov. Ställ in i ugnen på hög värme tills osten smält och såsen blivit het. Smaka av med soya.
  3. Servera med ris, soya och cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.