Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk potatis och linsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

god, kryddig och nyttig gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök och vitlök. Skala och skär potatisen i stora tärningar. Fräs allt tillsammans med linser i en rejäl kastrull i lite smör utan att det tar färg. Rör ned curry och häll på buljong. Koka alltsammans på svag värme i 15-20 min. eller tills linserna är mjuka och potatisen lite mosig. Smaka av med salt och peppar. Toppa med en klick kall creme fraiche och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.