Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god gryta med lite sting. Går snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfiléerna och bryn i smör. Skala, kärna ur äpplet och dela i bitar. Kärna ur och strimla chilifrukten. Lägg ner äpple, chili, jordnötssmör, skal och saft av lime, råsocker, vatten, grädde och fond i en gryta. Koka upp. Lägg kycklingen i grytan och koka i 5 min. Smaka av med salt. Servara med ris, gurka, morotsstavar och jordnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.