Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingers currybönor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett av mina "hittapå"-recept. Ibland måste man ha lite variation i salladsbaren på jobbet, då kom jag på denna rätt. Omtyckt av de lite större barnen samt av lärarna. Passar som tillbehör till fisk, fågel och kött.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda yoghurt, curry, salt och sweet chilisås till en sås. Blanda ner den hackade löken och avrunna bönorna. Låt gärna stå och dra lite i kylen så smakerna framträder mera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.