Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pigg och frisk i höst! Enkelt och billigt att göra själv, dessutom underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala vitlöksklyftorna och fräs dem i olivolja utan att de tar färg.
  2. Krydda och slå på vinet. Låt koka tills klyftorna känns mjuka.
  3. Smaka och tillsätt eventuellt vinäger för mera spets i smaken. Låt svalna. Häll upp på en syltburk som du kokat innan.
  4. Servera som snacks eller som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.