Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska äggcocotter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så läckert att servera och så underbart gott att äta! Servera som förrätt, till buffén eller som en lyxig frukost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg bakplåtspapper i 4 cocotteformar så det täcker kanterna. Klä sedan kanterna med skinka och knäck i 2 ägg i vardera form utan att gulan går sönder. Dra ett varv med pepparkvarnen.
  3. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt vila 5 minuter innan de lyft ur formarna. Riv över parmesanost och garnera med timjan. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.