Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska fyllda kyklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smak av Italien.

Ingredienser

Instruktioner

Skär en ficka i filéerna på längden, men inte igenom. Vik ut, salta och peppra. Lägg på skivad mozzarella, soltorkade hackade tomater och basilika. Lägg ihop. Linda parmaskinka runt filéerna. Bryn filéerna i smör i en stekpanna och stek klart i ugnen, ca 20 minuter. Kontrollera att filéerna är genomstekta, att köttsaften är ofärgad. Skär upp i skivor Hyvla parmensanost över rätten. Servera med klyftpotatis till och ta gärna lite sesamfrön över potatisen, och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.