Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska rulader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rulader med smak av italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra.
  2. Lägg salviablad, skinka och krossade minimozzarellor i ena änden av schnitzlarna. Rulla ihop till rulader och fäst fuktade tandpetare längs med ruladerna.
  3. Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, kalvfond och vin. Låt ruladerna sjuda 10 minuter under lock.
  4. Ta upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med grädde och redning. Koka under omrörning i 3 minuter.
  5. Lägg ner ruladerna och låt dem bli varma. Servera ruladerna med exempelvis kokt potatis och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.