Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk wokad teriyakibiff med purjo och sesam

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Både snabbt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och krydda med salt och svartpeppar.
  2. Hetta upp olja och stek köttet snabbt så det får en gyllenbrun färg. (Lägg inte för mycket kött på en gång så det börjar koka)
  3. Strimla purjon tunt och låt den fräsa några sekunder, tillsammans med sesamfröna,
  4. Häll över teriyakisås och låt koka upp snabbt.
  5. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.