Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jappmousse med mandel och apelsin

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Barnsligt god men ändå med vuxna smaker av mandel och apelsin. Inte så söt som man kan tro. Gör den! För den är också barnsligt enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär Jappen i bitar, inte för stora. Smält dem på svag värme tillsammans med ett par matskedar grädde. Låt svalna.
  2. Blanda ner apelsinskal och mandel.
  3. Vispa återstående grädde ganska fast och vänd ner i chokladen.
  4. Fördela i koppar eller glas och ställ kallt till servering.
  5. Dofta eventuellt lite kakao över vid servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.