Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa med vitt vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt krämig och det enda som var besvärande med den var skalandet av kockorna. Inspiration ur "Under valnötsträdet".

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär kockor och potatisar i bitar. Koka sedan i cirka hälften av vattnet tillsammans med fond i 25 minuter. Mixa soppan efter smak och rör ner vispgrädde och ev. mer vatten. Smaka av med vin och flingsalt och koka soppan ytterligare en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.