Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssallad med balsamvinäger, chili och mynta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jordgubbsfrossa – sommarens mesta bär är lika bra i salladen som på tårtan. Bjud bären som en fräsch efterrätt – eller lägg dem i en sallad som du serverar till en grillad köttbit. Mmmmmm mycket fräscht och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva jordgubbarna och lägg i en salladsskål. Skär myntabladen i strimlor. Blanda jordgubbarna med mynta och chili. Rör ihop balsamvinäger och olja och ringla över. Vänd försiktigt ihop salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.