Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jossans mörka bröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott filmjölksbröd som är superlätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Smöra och bröda 2 avlånga formar som rymmer 2 liter. Fördela den lösa smeten i formarna och sätt direkt in i ugnen i 180 grader ca 80 min. Täck ev. över med folie efter halva tiden om brödet ser mörkt ut på ytan. Låt svalna, brödet är godast när det fått vila en dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.