Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julens grytstek.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God gryta

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet tvärs över fibrerna i rejäla kuber eller strimlor. Bryn köttet i en stekpanna i två omgångar. Lägg i den finhackade löken och de skivade morötterna. Flytta över blandningen till en stor gryta. Häll över druvnektar och balsamicovinäger och tillsätt kryddorna. Låt puttra under lock i ca en timme tills köttet är mört. Häll på grädden och smula över pepparkakorna. Hetta upp och låt dra en stund. Servera med potatismos eller kokt potatis och grönsaker. Passar också bra med rårörda lingon och inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.