Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall krabbpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lättgjord och ganska billig paj som man kan göra lyxigare med garneringen. Det går förstås även att byta ut en del av krabbsticksen mot räkor eller krabba.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajskalet och låt degen vila kallt ca 30 min.
  2. Tryck ut degen i en pajform, även upp på kanterna. Grädda sedan i mitten av ugnen i 225 °C i 10 minuter. Låt kallna.
  3. Blanda ihop fyllningen och bred ut den på det kalla pajskalet. Garnera med det du vill, se förslagen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lofhaugen 2 maj 2011

    Nu är receptet rättat med mer exakta mått!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.