Det bästa sättet att servera denna fasta pudding i riktigt tunna skivor är att värma en vass otandad kniv i varmt vatten när det är dags för servering.
Ingredienser
Instruktioner
Klä en rund springform med 20 cm i diameter med plastfolie. Ringla likören över digestivekexen i en medelstor skål.
Smält smör, honung och choklad i en skål över vattenbad och rör till en slät blandning. Dra bort från värmen och låt svalna i 5 minuter. Vänd ner vispgrädde, nötter, aprikoser, kcocktailbär, apelsinskal och de fuktade digestivekexen tills allt är jämnt fördelat
Skeda blandningen i den klädda formen och presa samman ordentligt. Låt stelna i kylskåp minst 4 timmar helst över natten.
Stjälp försiktigt upp puddingen på ett serveringsfat och dra bort plastfolien. Sikta ett ordentligt lager med kakaopulver över och servera. Förvara puddingen i sin form i kylen i upp till 3 dagar.