Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall rödbetssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friskt grönt äpple bryter av fint i den söta rödbetssoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna rödbetorna. Koka dem mjuka i buljongen tills rödbetorna är mjuka, ca 20 minuter. Häll av det mesta av buljongen men spara den. Mixa rödbetorna till en slät puré och späd med buljongen till lagom konsistens. Ställ kallt.
  2. Servera soppan i stora glas, smula över fetaost, strö över granatäppelkärnor och äppeltärningar. Garnera med basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.