Passar lika bra som drinktilltugg som till förrätt och picnic korgen.
Instruktioner
- Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand.
- Smält smöret och blanda med brödsmulorna.
Tryck ut blandningen i botten av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ in i kylen.
- Hårdkoka, skala och mosa äggen.
Skala och hacka räkorna.
Blanda ägg, räkor, gräslök, dill, pepparrot, senap, Kesella och lätt crème fraiche.
Smaksätt med salt och cayennepeppar.
- Lägg fyllningen i pajformen och släta till ytan.
Täck med plastfolie.
- Låt stelna i kylen minst 2 timmar.
Bred över löjrom.
Ta bort kanten på formen och lägg tårtan på ett fat.
Skär i smala tårtbitar.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar