Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålrotsgratäng med kyckling och mozzarellatopping

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god kycklingrätt med kålrötter och morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kålrötter och morötter ca 8 minuter, krydda med hälften av kryddorna. Lägg i en ugnsfast form och tillaga i ugnen 225 grader i ca 10 minuter.
  2. Stek under tiden kycklingen och löken lätt krydda med resten av kryddorna. Lägg kycklingen och löken över rotfrukterna. Fördela den skivade mozzarellan överst.
  3. Gratinera ytterligare 10-12 minuter tills rotfrukterna är färdiga. Servera med en sallad och ett gott bröd. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gr2 17 februari 2012

    fy fan vilken god gratäng,ska göra den fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.