Kalvkotletten serveras med en krämig champinjon- och dragonsås.
Instruktioner
- Lägg kotletterna på ett fat och krydda med svartpeppar. Täck över och ställ åt sidan.
- Smält 2 msk margarin i en stekpanna på hög värme och fräs löken 2-3 minuter tills den är mjuk. Tillsätt svamp och dragon och fräs ca 5 minuter tills svampen är mjuk och gyllene och vätskan har kokat bort.
- Sänk till medelvärme och rör ner crème fraiche, lite i taget. Tillsätt citronsaft. Stäng av värmen och lägg på locket.
- Smält resten av margarinet i en teflonstekpanna. Lägg i kalvkotletterna och stek dem 8 minuter, vänd dem och stek ytterligare 5 minuter. Ta upp kotletterna ur pannan och täck med folie och låt vila 5 minuter före servering.
- Värm såsen försiktigt och häll den över kotletterna före servering.
Publicerat den
27 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar