Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelbananer med yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassiker som står sig än idag. Man kan ringla lite flytande margarin över bananerna innan gräddning om barnen är i behov av extra fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsfast form med lite olja.
  2. Skala och dela bananerna och klyv den en gång på längden. Lägg med snittytan nedåt i formen och strö över kanel och fruktsocker. Låt stå i ugnen ca 15 minuter.
  3. Skala och riv äpplet och blanda med matlagningsyoghurten.
  4. Servera de ljumma bananerna med yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.