Skär köttet i tärningar och bryn det.
Krydda med salt och peppar.
Lägg köttet åt sidan.
Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar.
Bryn äpplen, vitlök och tomatpure´.
Lägg i köttet och tillsätt vin, vatten och buljongtärningar.
Låt grytan småkoka tills köttet är mört.
Smaka av med socker och kanel.
Strö över finklippt persilja.
Servera med kokt potatis, smörstekta äpplen och svartvinbärsgele`.
Detta är ett helt suveränt gott recept. Jag brukar reda såsen lite med maizena. Och nästa gång ska jag öka köttmängden något för det blir väldigt mycket sås över varje gång. En solklar femma!
=)
Detta är ett helt suveränt gott recept. Jag brukar reda såsen lite med maizena. Och nästa gång ska jag öka köttmängden något för det blir väldigt mycket sås över varje gång. En solklar femma! =)