Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande köttgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod gryta

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar och bryn det. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet åt sidan. Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar. Bryn äpplen, vitlök och tomatpure´. Lägg i köttet och tillsätt vin, vatten och buljongtärningar. Låt grytan småkoka tills köttet är mört. Smaka av med socker och kanel. Strö över finklippt persilja. Servera med kokt potatis, smörstekta äpplen och svartvinbärsgele`.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • viralottan 11 januari 2010

    Detta är ett helt suveränt gott recept. Jag brukar reda såsen lite med maizena. Och nästa gång ska jag öka köttmängden något för det blir väldigt mycket sås över varje gång. En solklar femma! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.