Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka à la Vivan

(1 kommentar)  
Skriv ut

En god mjuk kaka till kaffebordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Tillsätt bakpulver, kanel och mjöl.
  3. Koka upp matfett och vatten och häll vätskan het i smeten.
  4. Häll den i smord och bröad rund form (ca 1½ liter).
  5. Strö mandelspånen över kakan, om sötmandlar används ska dessa strimlas.
  6. Grädda i 175 graders ugnsvärme ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ullas 20 november 2011

    Jättegod kaka, luktar jul! Tack för bra recept1

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.