Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanin a là normandie

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Smakrik kanin rätt som gärna serveras med tagliatelles.

Ingredienser

Instruktioner

Värm olivolja och margarin i en kastrull. Lägg i kanin bitarna, och stek de tills de får en gyllenbrun färg. Ta upp kaninbitarna och lägg dem på ett fat. Skala och skiva löken, lägg i kastrullen samt pressa i vitlöken. Skala och skiva moroten. Skär paprikan i bitar. Lägg det i kastrullen, samt svamparna. Koka ihop allt ca 5 minuter. Ta i kaninen, och häll i det vita vinet. Krydda med salt, peppar och muskotnöt. På med locket och låt det små puttra i 1 timme, eller tills köttet mjuknat. Kolla kastrullen lite då och då, om det behövs tillsättas lite extra vatten. När köttet är mört, blanda matlagningsgrädden med 2-3 msk av vätskan. Häll det sedan över kaninen och rör försiktigt runt lite. Severa gärna görs med tagliatelles och en sallad. God aptit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.