Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanin i lergryta

 
Skriv ut

Kanin i lergryta, som legat i marinad är något verkligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Gör marinaden och låt kaninen ligga i den över natten, eller några timmar. Skala och skär löken i bitar, fräs det i en kastrull tillsammans med den pressade vitlöken, samt kaninen som är i bitar. Skala och skär morötterna samt paprikan i bitar, lägg det i kastrullen. Låt det puttra ett tag. Häll över allt i lergrytan. Skala och skär potatisarna i små klyftor, lägg dem i lergrytan. Ta i lite margarin. Krydda med timjan ( oreganon), salt ochpeppar. Lägg i en liten kanelstång. In i ugnen i 180-200 grader ca 1 timme, eller tills köttet och potatisarna känns mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.