Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och purjogratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°C. Mjukfräs purjon i flytande margarin. Varva lök och äpple i en ugnssäker form. Skiva kasslern och lägg skivorna ovanpå. Blanda matlagningsgrädden med kryddorna, vitlök och senap. Smaka av med salt. Häll blandningen över kasslern och gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter.
  2. Servera kasslergratängen med nykokt pasta eller ris samt lättkokt grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.