Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerstroganoff Provencale

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En modern och magrare variant på korvstroganoff.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla eller skär purjon i tunna bitar. Skär kasslern i tärningar. Fräs purjon i margarin i en stor gryta. Tillsätt tomatpuré och mjöl och rör om. Rör ned mjöl och vatten, tillsätt crème fraichen klickvis. Låt buljongen lösas upp i grytan när den puttrar ca fem minuter. Tillsätt kasslern, soja, örterna och smaka av med peppar. Låt sjuda ca fem minuter. Servera med kokt långkornigt ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.