Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrinas Nötbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett snabbröd på bakpulver, bör ätas nybakat.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en avlång brödform med olja. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en degbunke. Blanda i hackade nötter och frön. Blanda i en skål honung, yoghurt, mjölk och olja och rör ner i mjölblandningen. Blanda till en mjuk deg och häll den i formen. Skölj solrosfröna, strö dem ovanpå degen och ställ formen i ugnen i 180 C. När brödet börjar lossna från kanterna är det färdigt, ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.