Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötbröd glutenfritt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Fick detta av Linda, ett av de godaste glutenfria bröd hon vet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Rör ut jästen i det ljumma vattnet i en bunke. Tillsätt honung, socker eller sirap, fett, mix och nötter. Häll den lösa smeten i en smord avlång bakform (ca 1,5 liter).
  3. Jäs ca 30 minuter. Värm ugnen till 250º.
  4. Gör några snitt med en vass kniv. Grädda i nedre delen av ugnen 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skrotnissessyster 10 augusti 2011

    Tyckte det var helt ok. God smak, men blev smuligt fort. Provar kanske med lite Husk i nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.